Et Billede

0  Vare(r)  -  Vis kurv
0,00
Vis kurv
I alt   0,00 DKK
Handelsbetingelser og Persondatapolitik

Handelsbetingelser for varer hos Graviditetsshoppen.dk - webshop
(Gældende fra 1. April 2016)

Generelle oplysninger
Jordemoder.dk – Graviditetsshoppen.dk
Jordemoder.dk ApS
CVR. nr. 28712669
Adresse: Bødkervej 3, 2 sal
E-mailadresse:
info@graviditetsshoppen.dk
Telefonnummer: 42428899
Etableringsår: 2005
 
Det med "småt".

Betaling

Du kan som kunde b
etale med Dankort, e-dankort Vis
a/Dankort, Visa kort, Visa electron, MasterCard, Maestro, Mobilepay.
 
Levering
Køber du et eller flere gavekort: Dit nye gavekort gælder i 3 år fra den dato hvor du har købt det. Du kan ikke få pengene tilbage for gavekortet.
Er der et beløb tilbage på dit gavekort, kan du bruge det på produkter i vores webshop eller en ny ydelse hos
Jordemoder.dk. Gavekort remsendes med GLS.
Køber du fysiske ting, så som tøj, sutteflasker med mere, sender vi dem med:
Levering som du vælger ved oprettelse af ordre
Leveringstid: 3-5 dage
GRAVIDITETSSHOPPEN.DK kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.
GRAVIDITETSSHOPPEN.DK kan ikke drages til ansvar for forsinkelser fra vores leverandørens side.
For at opnå gratis levering, skal du købe for over 600 DKK.
Vi levere ikke uden for Danmarks grænser.
Tilbud og Udsalg

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a)      har modtaget din vare
b)      får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c)      får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt til
Kundeservice@graviditetsshoppen.dk eller telefon 42428899. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.               
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Varen skal tilbagesendes med GLS og have et tracking nummer. 
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for gavekort, du skal derfor kontakte os vedrørende dette.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 350 DKK.

Ikke afhentet pakker
Hvis din pakke ikke bliver afhentet i pakkeshoppen indenfor 14 dage sender GLS den automatisk retur til os.
Pakker returneret uden skriftlig samtykke mister retten til at få det fulde beløb tilbagebetalt. Skriftlig samtykke skal ske på 
kundeservice@graviditetsshoppen.dk

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 
1.          Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
2.          Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
3.          Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
4.          Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
5.          Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har      anmodet om,
6.          Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,
7.          Levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner med undtagelse af abonnementsaftaler for levering af sådanne publikationer,
8.          Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,
 
Du mister din fortrydelsesret, hvis;

-          du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.
-          du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Graviditetsshoppen.dk
Bødkervej 3, 2 sal
7000 Fredericia

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale med os.
 
Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores fortrydelsesformular vedlæggerfølgende; Bankoplysninger, Reg. Og Konto nr. til tilbagebetalingskonto.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.
Når du handler på 
Graviditetsshoppen.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Varen sendes til:

Graviditetsshoppen.dk Mærk pakke (RMA)
Bødkervej 3, 2 sal
7000 Fredericia
 
Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Brug gerne vores RMA skema her: 
TRYK HER
Let vores sagsbehandlingstid og minimerer ekspeditionstiden for din reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) 
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn (Fornavn, evt. mellemnavn og Efternavn)
Adresse (Din bopælsadresse, husk at opdaterer den ved flytning)
Telefonnummer (Dit gældende telefonnummer hvor vi altid kan træffe dig)
E-mail adresse (Din gældende e-mail adresse)
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Graviditetsshoppen.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren, IT chefen og Administrationschefen for Graviditetsshoppen.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på 
Graviditetsshoppen.dk er den daglige IT-ansvarlige.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 
Oplysninger afgivet til 
Graviditetsshoppen.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Graviditetsshoppen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til
Graviditetsshoppen.dk via e-mail
Kundeservice@graviditetsshoppen.dk.
 
Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Graviditetsshoppen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Telefon: 41715000

kfst@kfst.dk
 
Forbrugerombudsmanden
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefon: 41715000

forbrugerombudsmanden@kfst.dk 

  

Persondatapolitik hos Graviditetsshoppen.dk (gældende fra 25.5.2018)

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Graviditetsshoppen.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.


Graviditetsshoppen.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb af vores produkter

- Opretter en kundekonto

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Graviditetsshoppen.dk er Graviditetsshoppen.dk, Bødkervej 3, 2 sal, 7000 Fredericia.


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling vil blive slettet efter 1 år og 2 måneder efter, at du har modtaget din vare.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, GLS, PostNord og Gaardmester med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.  

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

- At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

- At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kundeservice@graviditetsshoppen.dk.

Spørgsmål